Pukkilan tila

- Eläimellisiä elämyksiä -  

Palvelumme


Tuntuuko arki turhan kiireiseltä ja kuluttavalta?

Tule rauhoittumaan ja rentoutumaan edes hetkeksi elämyksiemme parissa tai anna ystävällesi siihen mahdollisuus lahjakortin muodossa. Räätälöimme juuri sinulle sopivan elämyksen alpakoiden ja muiden tilan eläimien parissa.

Tilallamme pääset tutustumaan näihin ihastuttaviin, hauskoihin sekä pehmeisiin eläimiin. Saat tietoa alpakoista ja niiden kasvatuksesta, sekä näet sata vuotta vanhan rakennusmiljöön.

Teemme ympäri vuoden metsäretkiä alpakoiden kanssa omaan metsäämme, jossa on mahdollisuus esimerkiksi makkaran paistolle laavulla. Alpakan talutus onnistuu myös lyhyemmällä kaavalla pihapiirissä.

Tilavierailun tai metsäretken yhteydessä voitte vuokrata käyttöönne päärakennuksen salin, laavun, terassin tai viihtyisän kesähuoneen esimerkiksi kokouksen pitoon tai omien eväiden syöntiin. Pienryhmät voivat tilata vierailun yhteyteen kahvia tai lounastakin.

Meidät voit myös pyytää järjestämääsi tapahtumaan alpakoiden kanssa. Meillä on mahdollisuus tulla useamman tunnin kestävään tapahtumaan, jolloin tuomme aitauksen ja muut tarvitsemamme mukanamme. Tai voimme piipahtaa esimerkiksi juhlissa tai yritystilaisuudessa.


Posti