Pukkilan tila

   

elämykset tilallamme


Tilallemme voi sovitusti tulla vierailemaan yksin, porukalla tai isommallakin ryhmällä.

Tilavierailu sisältää pihapiirissämme opastetun tutustumisen alpakoiden elämään. Kerromme alpakoista ja niiden kasvattamisesta. Pääset syöttämään kädestä alpakoita ja kenties onnistut silittämäänkin. Samalla näet sata vuotta vanhan rakennusmiljöön ja halutessasi kerromme hieman tilan historiaa. Tilan muut eläimet ovat myös nähtävillä ja osa kosketeltavinakin.

Voimme suunnitella myös sopivan mittaisen metsäretken alpakoiden kanssa. Reitti on helppokulkuista metsänpohjaa. Matkan varrella kuljemme myös joen yli läpi joulukuusiviljelmän ja visakoivikon päätyen laavulle, jossa on halutessanne mahdollisuus makkaranpaistolle tai muille retkieväille. Retken aikana kerromme alpakoista ja niiden kasvattamisesta. Laavulle ja takaisin kertyy matkaa yhteensä 1,5km, joka sopii perheen pienemmällekin väelle. Laavulle pääsee myös isopyöräisten lastenrattaiden kanssa.

Elämyksien lopulliset hinnat määräytyvät henkilömäärän, aktiviteetin ja muiden palveluiden mukaan. Toimintamme on hyvin joustavaa ja parhaan kokemuksen teille saamme aikaiseksi yhdessä suunnitellen.

Ryhmille järjestämme tilauksesta kahvituksen joko ulkona tai päärakennuksen saleissa. Pienryhmillä on mahdollista myös kokoustaa päärakennuksessa.


Vierailun hinta  alk. 5,00€ / hlö

 

Metsäretken hinta  alk. 35,00€ / hlö

 

Maksutavat käteinen, lasku ja MobilePay


Kysy lisätietoja puhelimitse tai sähköpostilla!


Posti