Pukkilan tila

- Räätälöidyt alpakkaelämykset -  

elämykset tilallammeTilallemme voi sovitusti tulla vierailemaan yksin, porukalla tai isommallakin ryhmällä.

Tilavierailu sisältää pihapiirissämme opastetun tutustumisen alpakoiden elämään. Kerromme alpakoista ja niiden kasvattamisesta. Pääset syöttämään kädestä alpakoita ja kenties onnistut silittämäänkin. Samalla näet sata vuotta vanhan rakennusmiljöön ja halutessasi kerromme hieman tilan historiaa. Tilan muut eläimet ovat myös nähtävillä ja osa kosketeltavinakin.

Voimme suunnitella myös sopivan mittaisen metsäretken alpakoiden tai kääpiövuohien kanssa. Reitti on helppokulkuista metsänpohjaa. Matkan varrella kuljemme myös joen yli läpi joulukuusiviljelmän ja visakoivikon päätyen laavulle, jossa on halutessanne mahdollisuus makkaranpaistolle tai muille retkieväille. Retken aikana kerromme eläimistä ja niiden kasvattamisesta. Laavulle ja takaisin kertyy matkaa yhteensä 1,5km, joka sopii perheen pienemmällekin väelle. Laavulle pääsee myös isopyöräisten lastenrattaiden kanssa.

Elämyksien lopulliset hinnat määräytyvät henkilömäärän, aktiviteetin ja muiden palveluiden mukaan. Toimintamme on hyvin joustavaa ja parhaan kokemuksen teille saamme aikaiseksi yhdessä suunnitellen.

Pienryhmille voimme järjestää tarjoilua joko laavulla, terassilla, kesähuoneessa tai päärakennuksen saleissa. Pienryhmillä on mahdollista myös vuokrata tiloja omien eväiden syöntiin tai kokoukseen.

Meillä tarjoiltava kahvi on Tampereen Paahtimon maahantuomaa ja paahtamaa perulaista kahvia, joka jauhetaan pavuista meillä juuri ennen tarjoilua. Kyseistä kahvia voi ostaa tilaltamme papuna tai suodatinjauhettuna.Tilavierailun hinta      7,00€ / hlö  (minimiveloitus 20€)

Metsäretken hinta    35,00€ / hlö  

Hinnat sisältävät alv:n


Maksutavat käteinen, lasku, MobilePay ja verkkolasku


Kysy lisätietoja puhelimitse tai sähköpostilla!


Posti